Ibland glömmer jag bara!

Precis vad jag har gjort! Jag har helt glömt bort att skriva här, så nu är det säkert ingen som läser denna blogg längre men iaf, här kommer ett nytt inlägg!
Vad har hänt sedan sist då, hm? Ja sista föreställningen på Katitzi är spelad, både skönt och lite tråkigt för man kommer ju inte jobba med alla härliga människor som var på scenen men jag hoppas att få jobba med dom igen! Nu har iaf jag och Lars kört igång med nästa föreställning på allvar, nämligen Två fattiga pingviner kan inte baka ostkaka. Sjukt rolig barnpjäs som jag tycker ALLA ska gå och se, för den är fruktansvärt rolig. Sen jobbar vi också, eller ja, just nu Linda mest med Heliga Johanna från slakthusen, också en pjäs som kommer i vår. Hur den blir få vi se!
Sen har jag också fått lite typ prao/maskassistent"tjänst" på Bingolotto. Så där börjar jag nu denna söndag. Ska bli kul att få jobba lite med TV också! Sen kanske Make Up Store erbjuder mig jobb, var inne där idag och dom kommer kanske höra av sig till mig, bra extrajobb ju!
Här nedan kommer lite bilder på diverse saker Lars och jag gjort hittills! Enjoy!
Ha de gött alla läsare!
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0