Academy Awards

Nu är det offentligt vilka filmer som är nominerade till Oscarsgalan 2011. Dessa filmer är nominerade.
  • “Alice in Wonderland”
  • “Barney’s Version”
  • “The Fighter”
  • “Jonah Hex”
  • “True Grit”
  • “The Way Back”
  • “The Wolfman”
Den 27:e februari får vi veta vilken film och vilka maskörer som får priset. Jag tror mest på The Wolfman, Rick Baker har varit med och jobbat på den, men också svenska Göran Lundström har varit med och jobbat i den. Även en maskör från Millennium FX, som om jag har tur får träffa i London!
Ja nu ska jag sova, för det är upp tidigt imorn igen och lång arbetsdag!
Ha de gött!
Kram!

Lite tv-grejande

Hej och hallå!
Idag har jag varit på tv och jobbat lite där eller om jag får kalla det så. Fick ta hand om husbandet på Bingolotto, såklart är dom också sminkade, alla på tv är det, för er om inte visste de. Så ja det var lite jobb med puderfondation o bara snygga till alla. Väldigt roligt att få prova på tv också, det är ju rätt annorlunda mot en scen.
Imorgon är det raka vägen till Make up-FX studio igen och fortsätta jobba med Pingvingpjäsen igen. Den är så rolig att jobba med, så vad som händer imorn får jag se! Upp med tuppen imorn så ska snart knoppa!
Ha de gött!
Kram!

Inte alls så dumt!

Detta är ett utdrag från sminkningarna till filmen SALT med Angelina Jolie, snyggt gjort av Kazuhiro Tsuji, special prosthetic designer for Angelina Jolie. Dock tycker jag hon ser lite för feminin ut, trots alla lösdelar, men man kan inte klaga på jobbet han gör!!!!
Litet kort inlägg bara!
Om mindre än två veckor drar jag till London för IMATS! Gryymt kommer det att bli.
Ha de gött!
Kram

Ibland glömmer jag bara!

Precis vad jag har gjort! Jag har helt glömt bort att skriva här, så nu är det säkert ingen som läser denna blogg längre men iaf, här kommer ett nytt inlägg!
Vad har hänt sedan sist då, hm? Ja sista föreställningen på Katitzi är spelad, både skönt och lite tråkigt för man kommer ju inte jobba med alla härliga människor som var på scenen men jag hoppas att få jobba med dom igen! Nu har iaf jag och Lars kört igång med nästa föreställning på allvar, nämligen Två fattiga pingviner kan inte baka ostkaka. Sjukt rolig barnpjäs som jag tycker ALLA ska gå och se, för den är fruktansvärt rolig. Sen jobbar vi också, eller ja, just nu Linda mest med Heliga Johanna från slakthusen, också en pjäs som kommer i vår. Hur den blir få vi se!
Sen har jag också fått lite typ prao/maskassistent"tjänst" på Bingolotto. Så där börjar jag nu denna söndag. Ska bli kul att få jobba lite med TV också! Sen kanske Make Up Store erbjuder mig jobb, var inne där idag och dom kommer kanske höra av sig till mig, bra extrajobb ju!
Här nedan kommer lite bilder på diverse saker Lars och jag gjort hittills! Enjoy!
Ha de gött alla läsare!
Kram!

RSS 2.0