Måndag-tisdag

Igår hann jag inte med att skriva här för det var en hektisk dag. Bl a var Lars och jag på Ikea och handlade saker till perukmakeriet på teatern, så gårdagen innehöll också en hel del skruvande av Ikeagarderober, vilket konstigt nog gick väldigt bra. Jag får skylla på att jag är otroligt händig...
När jag kom hem satte jag mig i trogen anda och började öva ännu mer på den nya tekniken med att hålla tambureringsnålen på ett annat sätt, och nu känns det som det enda rätta. Övade också bort att hålla håret på det sätt jag gjort förut vilket också snabbade upp tiden för en knut.
Idag blev en konstig dag för började ett istället för nio, men de kan vara skönt att ibland få sovmorgon. Vid ett åkte jag till teatern för att vara mer händig och monterade hutchar till sminklogen. Sen taburerade jag nästan klart mustaschen jag påbörjade igår och fick också lite tyllskola av Lars vilket var nödvändigt.
Vid sisådär sextiden kollade vi på ett genomdrag av teaterspöket och det försvunna hjärtat, Folkteaterns barnteater för hösten. Den var riktigt rolig, och eftersom den bygger en hel del på improvisation så går den att anpassa till både barn och vuxna. Det skall göras en vuxenversion på Kulturnatta, så de ska bli spännande och se vad dom då hittar på.
Nu ska jag bara ta de lugnt, för kan inte jobba eftersom jag glömde grejorna på teatern, fail av mig...
Men ha de gött alla läsare så hörs vi!
Kramar!

Kommentarer
Postat av: the madds

Tack så mkt vännen!

Gbg och din praktik ser insane kul ut :P Roligt att få en inblick i det du gör :)

2010-09-14 @ 21:33:16
URL: http://denmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0