Helg och måndag

Hallå!
Nu är helgen pasé och det är nästan måndagen också. Helgen har bestått av en del skolrelaterat men också lite ickeskola för en gångs skull. Iaf har jag i helgen mest pluggat teori genom att läsa böcker och se film om diverse saker. Dels en film om foam latex som också, likt silikon används för att tillverka lösa ansiktsdelar. Jag förstod dock inte någon fördel med att använda det framför silikon då man i blandningsprocessen av latex måste tänka på så otroligt mycket mer än när man använder silikon, dock finns det säkert användningsområden för även latex framför silikon, men inga som jag i dagsläget vet om. Sen i lördags påbörjade jag också en mustasch som jag troligtvis skall göra om lite på när jag idag fick veta lite mer om mustascher av Lars.
Slänger in en bild på en orestienmask som Lars har gjort. Den sitter lite fel på ansiktet men det är iaf mest för att visa vad man kan göra och vad jag Kommer vilja göra när jag lärt mig mer.
Kram på er tills vi hörs nästa gång!

Kommentarer
Postat av: Natasha Goulden

Sv: Tack för tipset! Det är alltid bra att få feedback. Ha en forsatt grym dag!

2010-09-21 @ 16:58:05
URL: http://gsis.blogg.se/
Postat av: madde

Haha vilken tur ;). Skulle nästan själv vilja vara kille i höst, haha.

Jarru, jag vet inte riktigt, måste bli någon gång under hösten! Skulle vara sååå kul :)Usch va ball mask. Lite otäck dock ;D Gillar mustaschen starkt btw. :)!

2010-09-25 @ 21:12:17
URL: http://denmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0