En hektisk vecka

Ja det är precis vad denna vecka varit. Jag har inte haft tid att ens skriva här, vilket är rätt dåligt...
Iaf så har det varit kollationering för Katitzi, nästa pjäs vi ska börja jobba med. Det är en familjeföreställning som handlar om utanförskap i Sverige. Sedan har vi också haft en föreläsning om Romer av en romsk gammal dam, en riktig krutkärring som verkligen var härlig att lyssna på. Hon berättade om sin kamp för romernas rättigheter i Sverige, och är också syster med Katarina Taikon som skrivit Katitziböckerna.
Sedan har jag börjat öva på avgjutningsmaterialet alginat. Jag har ju dock tidigare jobbat med detta, men i fredags stod jag i säkert flera timmar och bara blandade alginat för att lära mig hitta rätta konsistensen och för att få in känslan i handleden när det är rätt tjocklek på alginatet. Jag övade på att gjuta av mina tänder och gjorde nog fyra avgjutningar av mina tänder. Sedan castade jag dem i uretanplast för att göra positiv av mina tänder. Bra material att jobba med och mycket stabilare än utltracal 30 som är gips.
Jag har också övat på att blötlägga peruker, detta är rätt enkelt att göra men svårt att få snyggt för man måste hela tiden tänka på hur man lägger spolarna i håret så att det inte blir fult format.
Nu till veckan kommer nog mer Katitzisaker rulla igång, så det kommer bli så roligt.
Tills vi hörs nästa gång, ha de gött!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Erica Arebo

sv: Haha ja, lätt för ett proffs! ;) Inte lika lätt för mig alltså ;D

2010-10-08 @ 18:46:02
URL: http://ericaarebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0