HInner inte med allt...

Det är precis varför jag inte skrivit här på över en vecka. Det är så mycket saker att göra att jag stundtals glömmer bort bloggen, men nu så blir det ett inlägg iaf. Vad som hänt sedan förra veckan är mycket. Vi börjar på teatern närma oss premiären av Två fattiga rumäner som talar polska. Den har varit en hel del jobb med men snart kan vi lägga den lite mer åt sidan och börja med nästa pjäs som också är större nämligen Katitzi. Det kommer bli en hel del peruker i den och även lösa delar så jag kommer få lära mig massor i den!
Annars har jag börjat tillverka mina tänder, det blir huggtänder som kommer bli perfekta till Halloween, och med lite smink på de kanske jag nästan kommer se ut som Nosferatu eller dracula...
Sen har jag också med mycket hjälp från Lars fått visat hur man friserar upp en peruk i 40-talsstil. Nu gäller det bara för mig att öva mer på det så jag kan klara det på egen hand till slut. Sen övar jag fortfarande på mustascher och det går bättre och bättre. Äntligen börjar man förstå hela arbetsprocessen och det gör att det mesta klarnar. Dock gäller det att få in onduleringen i händerna.
Förhoppningsvis kommer jag få börja med mer avancerad tångondulering snart också vilket kommer bli grymt svårt men också grymt kul. Sen på söndag kanske jag får vara med och se en helhuvudsavgjutning. Ett huvud som kommer vara med i en kommande film kanske. Vet inte hur mycket jag får skriva om det så lämnar det nu.
Inga bilder idag men ska försöka lägga upp några snarast.
Tills nästa gång, ha de gött!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

Svar: Woohoo! :-D Ja, visst är den? Jag seriöst dör för den frisyren och jag hoppas innerligt att jag passar i den! Det kan väl vara snyggt med kort hår på kvinnor också? Jag älskar det ostyriga och busiga med frisyren, att man liksom inte behöver styla det allt för mycket utan kan mer eller mindre gå från kudden! :> haha.

2010-10-12 @ 00:41:18
URL: http://kary.blogg.se/
Postat av: Karin

Du har en poäng där att man blir snygg i frisyren om man trivs i den! :> Men jag är bara rädd för att det motsatta könet inte skall finna mig attraktiv längre ifall jag klipper av mitt svall, haha. Är det så att killar inte finner tjejer med kort hår snygga/attraktiva? :-P :<

2010-10-12 @ 21:20:00
URL: http://kary.blogg.se/
Postat av: Karin

Ditt yrke? :-P Älskar också folk som vågar sticka ut, det ger på sätt och vis respekt tycker jag!

2010-10-12 @ 21:59:59
URL: http://kary.blogg.se/
Postat av: Karin

Det var inget förresten, läste nyss vad det stod i din header! Haha

2010-10-12 @ 22:01:05
URL: http://kary.blogg.se/
Postat av: Karin

Nu känner jag mig sådär lite extra taggad, haha. Vill spola fram tiden! Jag skall klippa mig på en salong som finns i närheten av där jag bor och som jag klippt mig hos sedan flera år tillbaka! :P haha.

2010-10-12 @ 22:12:08
URL: http://kary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0