Chanel No. 5

Parfymen som lanserades 1921 är fortfarande en klassiker. Det var den första aldehyddoften på marknaden och kom att under 1950-talet bli superstor genom ikonen Marilyn Monroe. doften har alltså funnits på marknaden i snart 90 år.

Frågan jag ställer mig är dock följande, är denna klassiker ett måste i varje parfymskåp. Mitt svar är iaf ett Nej. Varför kan man fråga sig? Jag anser att en parfym måste leva upp till dess namn genom doften, och detta är något Chanel No. 5 inte alls gör. Doften är inte alls så speciell eller så underbar som alla påstår, den luktar snarare riktigt dåligt.


Vad som hänt sen sist

Nu var det ett bra tagb sedan jag skerv ett inlägg här och jag ber om ursäkt för detta. Jag har haft väldigt mycket att göra med olika produktioner. Sedan förra inlägget har jag avverkat Hotell Gasten som spelades på teaterföreningen Lyset. Jag har också gjort maskdesign för föreställningen London Streets som spelades i Folkets Hus av Kulturskolans danselever. Vidare har jag gjort världens gulaste polisonger åt teater i haga. Jag har även tillsammans med frilansande maskören Helena Andersson gjort ett reklamjobb för produkten reztart.

För att ni alla nu skall få se vad jag gjort tycker jag det är på sin plats med lite bilder. Idag skall jag iväg och göra tandavgjutning på Thomas Johansson för att tillverka Anna Ankatänder.Allt för nu!
Kram på Er!

Rättelse

I mitt blogginlägg "Robin satsar på smink" fanns en del felaktigheter i texten. Dessa felaktigheter är nu åtgärdade och texten är nu rätt. Om det orsakat komplikationer för någon vill jag genast att denna person skall kontakta mig så att detta kan redas ut.

Kram på Er!

RSS 2.0