Saker är pågång med tänderna

Nu har första leveransen med saker för tillverkning av löständer kommit till mig. Det är tandavgjutningsskedar samt kallpolymeriserande akrylplast. (Lånt ord) Väntar nu på saker från Mapont för att kunna börja tillverka tänderna helt. Återkommer med mer bilder.

Kram på er tills dess!
Maskjobb åt teaterföreningen

Jag kommer snart att göra tänder samt löshår för en produktion för teaterföreningen Lyset i Karlskoga. Eller vänta, två produktioner blir det. Lite bilder i tillverkningsprocessen av tänderna kommer här på bloggen såklart. Nu får ni nöja er med en bild från Lars Carlssons hemsida. Återkommer snart med mer info om detta.

Kram på er alla läsare!
Lite bilder från ateljén

Här kommer några bilder från min lilla ateljé i källaren där jag gör lösa delar och sådant.

 

 

Detta är bilder på tillverkling av en lösnäsa för ett revynummer som jag utvecklade masken på.

Allt för nu! Kram på er alla läsare!

Maskjobb för teaterföreningen

Slänger bara upp bilder fårn jobbet jag gjorde åt teaterföreningen Lysets teaterfestival.

 

Dessa två sminkningar gjorde jag för affischen.

 

Nu har jag även sökt Stiftelsen Hantverk & Utbildnming och hoppas nu på en lärlingsplats hos Lars Carlsson i Göteborg.

De de Bäst alla Läsare!  KRAM!


Unna ditt hår lite lyx

Ditt hår kanske behöver unnas lite lyx. En produktserie som heter Seah från Schwarzkopf är just nått du kan använda om du vill uppleva bättre hårkvalitet. Produktserien innehåller produkter för fuktfattigt hår, färgat hår, tunt hår, frissigt hår och om man är äldre och har tunt hår. Jag använder själv Seahshampo för tort hår, bara för att den är återfuktande och näringsgivande för håret. Som balsam använder jag balsam för färgat hår som innehåller Japansk körsbärsolja som ger lyster åt färgen. Inpackning anväder jag den för tort hår och även denna ger näring och återfuktar håret. Dessa produkter kostar mellan 220-300 kronor med är absolut värda det. Jag skulle säga att efter att använt Kerastasé i ett och ett halv år, tycker jag nästan dessa produkter är bättre, och lite billigare, men lika dryga. Dessa finns att köpa hos Wirre o Jessica på PAUSE.

Ha de bra alla läsare! :)
Kram!Eyliplex-2

Ni läsare får ursäkta men jag har inte haft internet på min gamla dator under en period. Men nu funkar den igen!

OM du är en sådan som jag som jobbar väldigt mycket och sover för lite, får stora påsar under ögonen och får inte bort dom. Det finns en produkt som jag hittade som är helt underbar. Denna heter Eyliplex-2 och kommer från Good Skin labs. Denna ögoncreme består av två burkar. En som är för dag och en för natt. Dagcremen för ögonen lyfter och slätar ut påsarna samtidigt som den har en kylande effekt vilket kan vara skönt om man jobbat sent eller varit ute på krogen en natt och måste känna sig fräch dagen efter. Den andra burken innehåller en nattcreme som dränerar ut och är långverkande mot påsar och återfuktar ögonområdet.

Med denna produkt har jag märkt ett märkbart bättre resultat, så den är verkligen så bra som reklamen påstår att den skall vara. Eyliplex-2 finns på bl a Kicks och kostar 435:- men denna är verkligen värd detta.

En liten perantes, snart ska jag på intervjuv på Face Sthlm och även på intervjuv i Göteborg för en lärlingsplats. Jag återkommer mer om detta.


RSS 2.0