Avslutning, kråknäbbar och tänder

Ja det är precis vad jag håller på med. Jag skall åt revyn tillverka kråknäsor till en produktion de kör nu i höst. Sen tillverkar jag också tänder som ni vet åt Fashion Pack men också åt en anna beställare som beställde en hel akryltand. Denna va rolig att göra, jag gjöt av en egen tand jag har draguit ut, och i alginatformen gjöt jag sedan med akrylplasten. Nu ska den tanden bara målas. Även Fashion Packs tänder är snart klara, de skall i stort sett bara provas ut på Thomas som ska ha dom.

Sen har jag också sminkat min syster när hon både gick på balen och på hennes avslutning. Två helt olika stiler men båda så dom skall passa hennes klänningar samt personlighet. Det är en av de viktigaste sakerna med en finare make-up. Det gäller att hitta något som personen trivs i men också som går ihop med personens personlighet. Allt skall vara en fröjd för ögat, och det blir också det om det passar personligheten.

Nu skall jag inom den närmaste veckan jobba klart med Fashion Pack och sen även revyns saker de beställt. Sen är det kollationering inför La Bohemé måndag nästa vecka. Spännande om något.

Tills nästa gång, ha de gott!
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Mattias Simonsson

Hej!

Jag läste på Annika Eriksson blogg att du ville samarbeta med en fotograf som mig. Jag är alltid öppen för samarbete! :)Har gått länge och funderat på en fotoidé som du kanske vill vara med och bidra till? En utomhussession åt lite fantasyhållet. En blandning åt amazonkrigare/urinvånare. Kan visa lite miljöer och inspirationsstil om du är intresserad.Jag fotar enligt tfp (Time for Print) Min msn/mail ser du ovan om du vill resonera mer.Mvh

Mattias

2010-06-21 @ 19:50:08
URL: http://www.mattiassimonsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0