Silikon!

Nu har mitt silikon jag beställde från Mapont kommit! Nu har jag spenderat delar av dagen med att göra färgdeadner och provat att göra ett sår i silikon. Nu blev såklart kanterna på såret lite får tjocka så får göra ett nytt imorgon. Det kommer bli väldigt roligt att få lära känna detta otroliga material. Det ser verkligen, när man sätter fast de på kroppen, inte alls ut som något extra utan det smälter så fint in. Därför är detta material väldigt roligt att jobba med.

Bilder på saker jag nu komemr göra kommer såklart upp så får ni gärna säga bu äller bä.

Tills vi hörs igen, ha de gott!
Kram!

Nu var det klippt igen!

Var lugna. Jag försöker bara på nått sätt vara rolig. Rubriken anslepar på att jag idag har haft min andra klippkund, en gammal klasskamrat, Magnus. Han hade innan ett långt, tjockt och slitet hår. Vad jag gjorde var att jag tog fram öron, klippte ur nacken och gav den textur. Ovanpå klippte jag också av säkert nästan 10 cm och tunnade ur även detta. Luggen klippte jag även den kort.
Resultatet, en kort lättstylad killfrisyr, och för att vara min andra klippkund ever är jag ändå nöjd med resultatet.

Före


Efter

Tills nästa gång, ha de gött alla läsare!
Kram!

P.S. Dagens citat
"Robin Du borde skaffa dig en sådan där bögblogg du som sysslar så mycket med smink o så, eller vänta de har du ju redan, fast utan bög" Sagt av Thomas Johansson, Fashion Pack

TÄNDER!

Nu är tänderna till Thomas gjutna och putsade. Allt som behövs nu är finjustering och även godkännande fårn dom. Jag hoppas de är tillräckligt bra, annars blir det bara att skulptera nya, vilket inte är mkt jobb med som tur är. Det är vad som nu hänt. Hoppas på att leveransen från Mapont kommer snart så jag kan börja lära mig silikonets heliga värld.Tills nästa gång, kram på er alla läsare!

Avslutning, kråknäbbar och tänder

Ja det är precis vad jag håller på med. Jag skall åt revyn tillverka kråknäsor till en produktion de kör nu i höst. Sen tillverkar jag också tänder som ni vet åt Fashion Pack men också åt en anna beställare som beställde en hel akryltand. Denna va rolig att göra, jag gjöt av en egen tand jag har draguit ut, och i alginatformen gjöt jag sedan med akrylplasten. Nu ska den tanden bara målas. Även Fashion Packs tänder är snart klara, de skall i stort sett bara provas ut på Thomas som ska ha dom.

Sen har jag också sminkat min syster när hon både gick på balen och på hennes avslutning. Två helt olika stiler men båda så dom skall passa hennes klänningar samt personlighet. Det är en av de viktigaste sakerna med en finare make-up. Det gäller att hitta något som personen trivs i men också som går ihop med personens personlighet. Allt skall vara en fröjd för ögat, och det blir också det om det passar personligheten.

Nu skall jag inom den närmaste veckan jobba klart med Fashion Pack och sen även revyns saker de beställt. Sen är det kollationering inför La Bohemé måndag nästa vecka. Spännande om något.

Tills nästa gång, ha de gott!
Kramar!

Nyheter!

Ja rubriken kanske är att ta i men det har hänt lite saker sedan sist såklart.

I tisdags och onsdags jobbade jag tillsammans emd min underbara handledare Helena Andersson på en reklamfilm för IKEA:s cirkusveckor. Vo jobbade med en 20-talsestetik på aktörer och de blev verkligen så snyggt. Håll koll i tv-rutan efter den reklamen!

Jag har fått mina efterlängtade frisörsaxar. Jaguarer båda två, vilket jag vet är fina saker. Jag har tom för mig att min frisör på Pause använder sådana saxar. Dessutom hade jag också min första kund med saxarna idag. Provade på att toppa lite och de gick förvånansvärt enkelt... för att vara första gången alltså.

För att försöka lära mig mer i lösa hårdelar tillverkar jag just nu ett mörkbrunt skägg bara för övnings- och skojs skull. Bild på detta kommer upp här såklart när det är färdigt.

I veckan som kommer nu blir det nog mest att försöka jobba lite på egen hand och få klart tänderna till Fashion Pack vilka säkert kommer bli klara på onsdag nästa vecka. Bild på dom när dom sitter på plats i Thomas mun kommer såklart.

Tills nästa gång vi hörs ha de bäst alla läsare!
Kram på er alla!

Saker som händer

Nu är det pågång med tänder till Fashion Pack. Thomas kommer se ut som Anna Anka med hästtänder, vilket kommer se så bra ut! En bild kommer också på min egenhändigt hopskruvade Air Brush väska som jag jobbar mer och mer med. En bild kommer också på min planering för framtiden, all tillverkning och alla föreställningar. Det är lite att göra iaf, vilket är kul.

Tills nästa gång, Kram på er!

RSS 2.0