Robin dissar!

Proffsfårspray, ja vad ska man egentligen säga om den? Det är en hårspray jag absolut vill avråda alla er som läser från att använda. Anledningen till detta är dels att proffshårsprayen är billig och därför är den utblandad med mer atanol och eter. Dessa två ämnen är uttorkande och därför torkar de ut både hår och hårbotten. Detta leder till ett mycket slitet och tort hår och torr hårbotten, vilket leder till mjäll. Anledningen till mjäll är att kroppen troligtvis reagerar fel på en jästsvamp som finns naturligt på kroppen. Då man tillför alkohol och eter som är bakteriedödande ämnen rubbar man bakteriekulturen i hårbottnen och mjäll uppstår. Nog om detta.
Ett annat fenomen som jag hört talas om är att sprayen torkat ihop till en klump i håret och denna går ine att tvätta ur. "Hårsprayen hade blivit som superlim!" är sådant som jag hört om proffssprayen. Det enda som man då får göra är att klippa av sig håret där klumpen sitter.

Alltså dissar jag denna spray, liksoms klippotekets som är lika billig och innehåller lika mycket skadliga lösningsmedel för håret. Denna spray torkar, likt proffs, ut håret och det blir torrt och mjäll uppstår.

Kram på er läsare!Kommentarer
Postat av: denmadde

Håller med dej!

2010-02-01 @ 21:12:16
URL: http://denmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0