Lite dålig uppdatering...

Ja jag vet, dåligt av mig men det är mycket att göra, så jag har varit lite trött på kvällarna. Men men vad som har hänt denna vecka är fullt ös med föreställningar på Katitzi, och nu har vi lite spelledigt, vilket är skönt. Denna vecka har jag också gjort klart min skulptur och sedan gjort en form på den, lite mer formbilder kommer, men här nedan kommer en bild på skulpturen med overflow skulpterat. Det är precis innan man skall göra formen Jag ska försöka, när jag gör någon mer form att försöka fota och lägga upp en tutorial här hur man gör. Dock kommer den också bara vara en dokumentation i hur jag gör och ingen manual i det, men kanske roligt att veta hur man gör en form? Vad säger ni läsare, en dokumentation i formtillverkning?
Nu är det veckovila som gäller imorgon men jag tror inte att jag klarar av att inte jobba lite, hehe! På tisdag skall jag göra silikondel i min form, jag hoppas kunna dokumentera det bättre så att det kan komma upp lite bilder.
Hoppas att ni alla haft en skön helg! ha de gött!
Kram!
"Hej jag heter Shebly och jag är skådespelare" En bild
under föreställning efter att Shebly blivit misshandlad.

Kommentarer
Postat av: S E V D A Y E T I S-sevdas.blogg.se

sv:tack så mkt för hjälpen ! :D

2010-12-07 @ 14:24:38
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: madde

Va kul med ny design på bloggen!

Klart vi vill se en dokumentation! ;)Ang. din kommentar så var det as you know frisörerna som sminkade. Sprayen var iaf inte proffs så du kan vara hyffsat lugn ;PKram!

2010-12-10 @ 16:23:38
URL: http://denmadde.blogg.se/
Postat av: S E V D A Y E T I S-sevdas.blogg.se

sv:jaa :) va intressann & ovanlig blogg du har! :)

2010-12-10 @ 23:43:43
URL: http://sevdas.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej!

Bella heter jag, och var inne på Linda Hallbergs blogg som du kommenterat i, jag skulle vilja fråga lite.. vore jättesnällt om du har tid o svara lite på dem:)

Det gäller sån sårsminkning,skulle vilja göra det till halloween men vad behöver jag?, jag hittar inte någon hudfärgad lera på mapont.se är det något annat du tipsar om som jag kan använda.. för hon hade ju använt lera först av allt. Jag skulle vilja hur man liksom kan göra så det ser ut som att huden lossnar lite på vissa ställen.. gör man det med toapappret och latexen som man "böjer" upp ellre hur gör man? :)

Tacksam för svar:)

mvh

bella

2011-10-18 @ 19:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0