hahah, över en vecka sedan sist!

Ja vad ska man säga, har man massa saker att göra så blir det lätt såhär. Tex att umgås o mysa med underbara Karin, då hinner man inte med detta hela tiden. Men nu skall jag iaf försöka sammanfatta vad som här hänt under denna vecka som gått.
Jag har gjort tre gjutningar i min nygjorda form, och alla har gått rätt dåligt. Första gjutningen släppte inte alls från formen så då fick jag spendera över två timmar på rengörning av formen med både diskmedel/vatten och bensin, hm bensinångor är inte så nyttiga lärde jag mig iaf... sen andra gjutningen ja då hade inte positivet tryckts ner i formen vilket resulterade i en ickeanvändbar gjutning... igen! Sen nu tredje gjutningen jag gjorde häromdagen släppte iaf relativt fint men använda gammal Deadner var inte så bra. Deadner används, om ni inte har koll på de, du Lars har ju iaf de, för att göra silikoner mjukare, men det blir också mycket kladdigare och oljigare. Dock är det troligtvis så att gammal deadner är mer effektiv vilket resulterade i en extremt mjuk del, också en som är omöjlig att använda. Nu får jag plocka fram lite gamla kemikunskaper och mattekunskaper för att göra provbatcher och räkna lite på hur mycket silikon jag måste använda. Får se om nästa går bra!
Sen har jag hunnit med att vara i Stockholm och sett Nötknäpparen på Kungliga Operan. För att vara den första balett jag såg blev jag fruktansvärt positivt överraskad. Jag blev verkligen berörd av en duett mellan Nötknäpparen och hushållerskan. Otroligt vacker dans!! Om ni är i Stockholm och har en sisådär 600:- över, se den!
Idag har det åter varit föreställning och ja de gick bra igen, vilken himla tur, haha!
Förresten, för er som trodde att de var glamouröst att vara maskör, kolla på bilderna här nere, var är det glamourösa i dem?
Nu skall jag vila o så, imorn väntar föreställning och sen helg med föreställningar!
Ha de supergött!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Karin

<3

2010-12-17 @ 20:13:50
URL: http://kary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0