Föreställning idag igen!

Jag ursäktar igen... det måste vara tråkigt att läsa här för att jag skriver så sällan. Jaja jag ahr fullt upp så svårt att hinna med det jämt.

Det senaste som hänt är väl att det har varit föreställningar på Katitzi, den rullar ju som sagt på ända fram till den 9:e januari så om du inte sett den tycker jag du ska komma och kolla! Nu går det även att köpa biljetter till vårens föreställningar som ni hittar här.

Idag är det fullt ös på föreställningen igen, men börjar inte "jobba" för ens klockan fyra typ men är inne och jobbar med lite eget just nu. Övar kammning av vågor så jag hopaps det hinner torka innan Lars komemr in så han kan kolla på det, så får vi se vad han tycker om dem...

Idag skall jag också göra ett nytt försök med min mask, och hoppas på att det med en annan halt deadner skall fungera fint, dock är jag skeptisk med det är lika bra att vara det, så får man en glad överraskning om det fungerar. Det konstiga är bara att efter att ha provat olika deadnerhalter i tre olika batcher av silikon, visar det sig att 100% deadner i provet ger precis det resultat jag vill ha men att 100% i formen ger ett helt annat resultat vilket är väldigt konstigt! Idag blir det dock ett prov med 50% deadner, så får jag se hur det går som sagt.

Nu är det dags för lunch, Thaimat!! Göttigt är det!
Ha de braa!
Kram


Kommentarer
Postat av: madde

Hoppas masken blev bra! :)Ååh lyx, de ska jag göra, love it! Ska bli!

Har faktiskt kirrat en plånbok i brunt skinn som julklapp, lär hålla hårt i den :PBtw funderar på gbg över nyår. Är du där då?! :D

2010-12-23 @ 17:35:12
URL: http://denmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0