Uppdatering från Götet

Nu är julen över, och den gick fort och var rätt lugn och trevlig. Jag var jultomte på julafton så då blev det lite sminkat och lösskägg, kul!

Här på teatern rullar det på med föreställningar, idag och igår är de dubblet upp med Katitzi, så det gälelr att ladda upp ordentligt! Strax dags för sminkningar! Här följer lite bilder på min färdiggjutna mask, tyvärr dåligt upplösta eftersom jag inte har någon bra kamera.

Hoppas allt är bra med er, och ha ett gott nytt år!
Kram Kram!
Föreställning idag igen!

Jag ursäktar igen... det måste vara tråkigt att läsa här för att jag skriver så sällan. Jaja jag ahr fullt upp så svårt att hinna med det jämt.

Det senaste som hänt är väl att det har varit föreställningar på Katitzi, den rullar ju som sagt på ända fram till den 9:e januari så om du inte sett den tycker jag du ska komma och kolla! Nu går det även att köpa biljetter till vårens föreställningar som ni hittar här.

Idag är det fullt ös på föreställningen igen, men börjar inte "jobba" för ens klockan fyra typ men är inne och jobbar med lite eget just nu. Övar kammning av vågor så jag hopaps det hinner torka innan Lars komemr in så han kan kolla på det, så får vi se vad han tycker om dem...

Idag skall jag också göra ett nytt försök med min mask, och hoppas på att det med en annan halt deadner skall fungera fint, dock är jag skeptisk med det är lika bra att vara det, så får man en glad överraskning om det fungerar. Det konstiga är bara att efter att ha provat olika deadnerhalter i tre olika batcher av silikon, visar det sig att 100% deadner i provet ger precis det resultat jag vill ha men att 100% i formen ger ett helt annat resultat vilket är väldigt konstigt! Idag blir det dock ett prov med 50% deadner, så får jag se hur det går som sagt.

Nu är det dags för lunch, Thaimat!! Göttigt är det!
Ha de braa!
Kram


hahah, över en vecka sedan sist!

Ja vad ska man säga, har man massa saker att göra så blir det lätt såhär. Tex att umgås o mysa med underbara Karin, då hinner man inte med detta hela tiden. Men nu skall jag iaf försöka sammanfatta vad som här hänt under denna vecka som gått.
Jag har gjort tre gjutningar i min nygjorda form, och alla har gått rätt dåligt. Första gjutningen släppte inte alls från formen så då fick jag spendera över två timmar på rengörning av formen med både diskmedel/vatten och bensin, hm bensinångor är inte så nyttiga lärde jag mig iaf... sen andra gjutningen ja då hade inte positivet tryckts ner i formen vilket resulterade i en ickeanvändbar gjutning... igen! Sen nu tredje gjutningen jag gjorde häromdagen släppte iaf relativt fint men använda gammal Deadner var inte så bra. Deadner används, om ni inte har koll på de, du Lars har ju iaf de, för att göra silikoner mjukare, men det blir också mycket kladdigare och oljigare. Dock är det troligtvis så att gammal deadner är mer effektiv vilket resulterade i en extremt mjuk del, också en som är omöjlig att använda. Nu får jag plocka fram lite gamla kemikunskaper och mattekunskaper för att göra provbatcher och räkna lite på hur mycket silikon jag måste använda. Får se om nästa går bra!
Sen har jag hunnit med att vara i Stockholm och sett Nötknäpparen på Kungliga Operan. För att vara den första balett jag såg blev jag fruktansvärt positivt överraskad. Jag blev verkligen berörd av en duett mellan Nötknäpparen och hushållerskan. Otroligt vacker dans!! Om ni är i Stockholm och har en sisådär 600:- över, se den!
Idag har det åter varit föreställning och ja de gick bra igen, vilken himla tur, haha!
Förresten, för er som trodde att de var glamouröst att vara maskör, kolla på bilderna här nere, var är det glamourösa i dem?
Nu skall jag vila o så, imorn väntar föreställning och sen helg med föreställningar!
Ha de supergött!
Kram!

Lite dålig uppdatering...

Ja jag vet, dåligt av mig men det är mycket att göra, så jag har varit lite trött på kvällarna. Men men vad som har hänt denna vecka är fullt ös med föreställningar på Katitzi, och nu har vi lite spelledigt, vilket är skönt. Denna vecka har jag också gjort klart min skulptur och sedan gjort en form på den, lite mer formbilder kommer, men här nedan kommer en bild på skulpturen med overflow skulpterat. Det är precis innan man skall göra formen Jag ska försöka, när jag gör någon mer form att försöka fota och lägga upp en tutorial här hur man gör. Dock kommer den också bara vara en dokumentation i hur jag gör och ingen manual i det, men kanske roligt att veta hur man gör en form? Vad säger ni läsare, en dokumentation i formtillverkning?
Nu är det veckovila som gäller imorgon men jag tror inte att jag klarar av att inte jobba lite, hehe! På tisdag skall jag göra silikondel i min form, jag hoppas kunna dokumentera det bättre så att det kan komma upp lite bilder.
Hoppas att ni alla haft en skön helg! ha de gött!
Kram!
"Hej jag heter Shebly och jag är skådespelare" En bild
under föreställning efter att Shebly blivit misshandlad.

RSS 2.0